Dina uppgifter

Välj lag

FAQ – Smarta tillbehör och träningsappar

Smarta tillbehör och träningsappar

Jag kan inte koppla min klocka/mitt aktivitetsarmband direkt till Apple Hälsa/ Google Fitness, vad gör jag?

Dina uppgifter

Välj lag

Du behöver ytterligare en app. Denna app ska fungera som en länk mellan din smart-klocka och Apple Hälsa/Google Fitness. Vilka appar som är kompatibla med respektive klocka eller aktivitetsarmband finns oftast att läsa på produktens hemsida.

Registreras data från min GPS/Sportklocka?

Dina uppgifter

Välj lag

Ja.  Du måste ansluta din klocka till Apple Hälsa i iPhone eller Google Fitness i Android. Vilka tillbehör som är kompatibla med Apple Hälsa eller Google Fitness finns oftast att läsa på produktens hemsida.

Viktig information.

Dina uppgifter

Välj lag

Viktigt är att din träningsapp/tillbehör registrerar träningspassets längd i tid och klockslaget du utförde det (det ska finnas en start- och en stopptid). Information som kalorier och distans kommer inte att räknas i Actimate-appen.

Vilka appar kan jag koppla till Actimate?

Dina uppgifter

Välj lag

De aktivitetsappar som är kompatibla med Apple Hälsa eller Google Fitness.