Dina uppgifter

Välj lag

Ett par enkla steg

Steg 1

Vi startar ditt företagskonto. Den ansvariga administratören får åtkomst till din företags sida, webb och app.

Steg 2

Anställda kommer att få en inbjudan via e-post med inloggningsinformation och all information de behöver för att komma igång.

Steg 3

Vid inloggning ger du den aktuella appen åtkomst till din aktivitetsdata som finns i Google Fit eller Apple Health, beroende på din telefon.

Steg 4

Grattis! Din 8-veckors aktivitetsutmaning kan nu börja! Varje aktiv minut ger 1 poäng. Håll koll på topplistan, motivera ditt team och jobba på att förbättra er tillsammans.

Steg 5

I appens flöde för ert företag, får ni motivation och tips, och kan dessutom uppmuntra varandra med meddelanden, tips om träningspass eller varför inte komma överens om en gemensam lunchjogg.

Steg 6

Följ din utveckling och ranking i topplistan. Vi uppmuntrar dig att utmana grannen, din kund eller varför inte en konkurrent? Det ger utmaningen lite extra krydda!

Instagram @emmagotulf & @flickmamman

Är du intresserad?

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!Den största tillgången för ett företag är alltid dess anställda. Genom vår hälsoutmaning ger vi ditt företag möjligheten att hålla de anställda aktiva och välmående på ett roligt och motiverande sätt. Vi ger dig tillgång till ett kraftfullt redskap som skapar mätbara mål och glada och friska anställda – Ett företag som mår bra helt enkelt.