Om oss

Om oss

Den största tillgången för alla företag är de anställda. Actimate och Health Business of the Year ger ditt företag och dina anställda ett inspirerande verktyg för att hålla fokus på fysisk aktivitet. Med ökad aktivitet skapas ökad fysisk och psykisk hälsa där inte bara kroppen mår bättre, utan knoppen också. Alla vetenskapliga studier pekar på att när kroppen är fysiskt stimulerad fungerar även hjärnan bättre. Logiskt tänkande och kreativitet främjas, kritiska och komplexa situationer kan hanteras med en aktiv och vaken hjärna. Med andra ord, både knoppen och kroppen mår bra av rörelse.

Detta vill vi vara med och främja i vårt samhälle och i synnerhet i affärsvärlden där vi ofta använder både vår kropp och hjärna för att lösa problem och skapa kreativa lösningar.

Med vår app kan företag och organisationer, oavsett storlek, få hjälp, motivation och inspiration att träna och hitta rörelseglädje. Vi skapar gemenskap, tydliga mål och mätbara resultat. Dessutom, hjälper vi företag att skapa hälsosamma, pigga, glada och kloka medarbetare, vilket är det vårt hjärta klappar starkast för.

Partners

Actimate arbetar med noggrant utvalda samarbetspartners som är experter inom sina områden för hälsofrämjande insatser på arbetsplatsen.

Våra partners är navet i hjulet som hjälper till på olika sätt att skapa mervärde, för oss, för våra medlemsföretag och för alla tävlande genom motivation, priser och belöningar för de träningsresultat som görs.

iOpinion

iOpinion kombinerar användarvänlig modern teknik med beprövad metodik för att tillhandahålla en överlägsen undersökning och rapporteringssystem för hälsa, organisation och ledarskap på arbetsplatsen. iOpinions tillvägagångssätt ersätter manuellt arbete med en automatiserad webbaserad molntjänst och ger därigenom betydande tidsbesparingar. iOpinions metod är ny, unik, utvecklad och kvalitetssäker i samarbete med ledande medicinska, beteendemässiga och statistiska experter från Sverige.

Frida Södermark och Löparäventyret

Frida Södermark och Löparäventyret AB erbjuder föreläsningar och resor på temat motivation, inställning och målfokus. Frida är elitlöpare och populär föreläsare med en rad SM-titlar på sträckan 100 km, deltagande i tre världsmästerskap och författare till boken ORKA! Träning och äventyr i vardagen samt VÅGA! En väldigt annorlunda reseguide. Hennes löpning har blivit till en livsstil där hon utforskar Sverige och världen iklädd sina löparskor.

Equitours

Eqistours är Sveriges största ridreseföretag. Equitours erbjuder ridresor i hela världen och arrangerar ridläger och ckurser i Sverige. Equitours är Svenska Ridsportsförbundets ridreseparter till alla mästerskap; OS, VM, EM samt till travsportens största travlopp såsom Grand Prix d’Amérique, Elitloppet mfl.

Equitours arrangerar även kombinerade yoga – och ridresor för alla som inte bara vill träna sina ridmuskler utan även jobba på sin  egen fysik som ryttare.