Partners

Actimate arbetar med noggrant utvalda samarbetspartners som är experter inom sina områden för hälsofrämjande insatser på arbetsplatsen

iOpinion

 

iOpinion kombinerar användarvänlig modern teknik med beprövad metodik för att tillhandahålla en överlägsen undersökning och rapporteringssystem för hälsa, organisation och ledarskap på arbetsplatsen. Vårt tillvägagångssätt ersätter manuellt arbete med en automatiserad webbaserad molntjänst och ger därigenom betydande tidsbesparingar. Den insamlade datan lagras och kan användas för referens eller benchmarking mot andra företag, branscher etc. Vår metod är ny, unik, utvecklad och kvalitetssäker i samarbete med ledande medicinska, beteendemässiga och statistiska experter från Sverige.

Frida Södermark och Löparäventyret

 

Frida Södermark och Löparäventyret AB erbjuder föreläsningar och resor på temat motivation, inställning och målfokus. Frida är elitlöpare och populär föreläsare med en rad SM-titlar på sträckan 100 km, deltagande i tre världsmästerskap och författare till boken ORKA! Träning och äventyr i vardagen samt VÅGA! En väldigt annorlunda reseguide. Hennes löpning har blivit till en livsstil där hon utforskar Sverige och världen iklädd sina löparskor.

3

Equitours

 

Equitours är Sveriges största ridresenföretag. Equitours erbjuder ridresor över hela världen och arrangerar kurser och ridläger  i Sverige. Equitours är Svenska Ridsportförbundets ridresepartner till alla mästerskap såsom OS, VM, EM samt till travsportens största travlopp som tex Prix d’Amérique. Equitours arrangerar även kombinerade yoga och ridresor för alla som vill fokusera på sin egen kropp jämte hästen. Equitours resor passar alla med hästintresse.

equitourslogo